3 Apper som gjør arbeidsdagen lettere

Den finnes apper for det aller meste og det lanseres nye hver eneste dag. Mange kan være nyttige, men de aller fleste blir glemt eller slettet iløpet av kort tid. Her er mine favoritter som jeg bruker (nesten) hver dag og primært i forbindelse med jobb:

Evernote (iOS, Android og Windows)evernote

Evernote er et gratis og skybasert notatverktøy. Jeg har brukt Evernote i flere år og mener det er en av de beste notat/huskeliste appene som finnes. Den største fordelen er at notatene dine automatisk synkroniseres mellom telefon og mac (eller pc). Sånn at du alltid har notatene med deg. Du kan også lese dine notater via web (http://www.evernote.com) hvis du ikke har applikasjonen eller telefonen tilgjengelig.

Har du skrevet ned notatene dine for hånd kan du ta bilde av notatet og scanne det direkte inn i appen.

Sunrise Calendar (iOs og Android) Sunrise

Sunrise er en gratis kalender applikasjon for iOs, Android eller MAC. Den gjør det lettere å synkronisere kalenderen med Google, iCloid og Exchange. Kan integrere Facebook events og bursdager. I tillegg til å være brukervennlig er den helt uten annonser og gratis.

Kommentar: Sunrise har nylig blitt kjøpt opp av Microsoft for $100 mill.

Contacts+ (Android) contactspluss

Selv om Contacts+ ennå ikker er tilgjengelig på iOS, så er dette en app du bør vurdere å laste ned så snart den er klar. Jeg bruker Android versjonen – og synkronisering av kontakter går smertefritt. Contacts+ sletter og slår sammen duplikater. Den kan synkronisere også bilder, navn og kontaktinfo fra alle dine sosiale nettverk som bla Gmail, Google+, Facebook, Twitter og LinkedIn.

Appen kan også håndtere dine tekstmeldinger og inn og utgående samtaler.

/ Michael

Legg igjen en kommentar